Eten

Heeren van Noortwyck beschikt over een gezellig Grand-Café, waar u zowel kunt borrelen als dineren.

Het Grand-Café is 7 dagen per week open:

 
Maandag tot en met donderdag: 17.00 tot 00.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur)
Vrijdag en zaterdag: 17.00 tot 01.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur)
Zondag: 17.00 tot 00.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur)
 
Na 16.00 uur kunt u geen online reservering meer maken voor dezelfde dag, neem dan telefonisch contact met ons op.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze menu kaart


Bij de borrel of vooraf
Breekbrood met 3 verschillende dips 3.5 
Crispy sushi met sojasaus 10
Amsterdamse bitterballen 8 stuks 7.5
Cas Spijkers petit Chorizo croquetten 6 stuks 6.5
Cas Spijkers petit Gamba croquetten 6 stuks 6.5
Cas Spijkers petit Kaas croquetten 6 stuks 6.5
Cas Spijkers petit croquetten Mix 6 stuks 6.5
Torpedo garnaal 6 stuks 6.5
Luxe borrelgarnituur met mini croquetten, bitterballen en torpedo garnalen 15 stuks 13.5
 
Voorgerechten
Duo van gerookte zalm en rundercarpaccio 12
Carpaccio met truffelmayonaise, parmezaan, rucola en pittenmix 9.5
Tompouce van gerookte zalm met piccalilly mayonaise 10.5
Kleine Caesarsalade met gegrilde kip 8.5
Salade caprese met tasty tomaatjes en mozzarella 7.5
Vitello tonnato van langzaam gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise 9.5
Trio van vis met coquille, gerookte zalm en kreeftensoep 11.5
Mosterdsoep met gestoofde prei 6.5
Kreeftensoep met schuim van anijs 7.5
 
Voor het kroost < 12 jaar
Frikadel of kroket met friet, mayonaise en appelmoes 6.5
Spare ribs of lekkerbek met friet, mayonaise en appelmoes 7.5
 
Hoofdgerechten vlees
Duo van kalf met truffeljus 19.5
Spare ribs met ketjapmarinade en knoflooksaus 15 | gefileerd 16.5
In knoflookolie gegrilde ladysteak met pepersaus 17
Schnitzel XL met gebakken champignons en spek 16.5
Gegrilde bavette met morillejus 22.5
Saté van de haas met huisgemaakte pindasaus 14.5
Caesarsalade met gegrilde kip 15.5
 
Hoofdgerechten vis
Gebakken zalm met teriyakisaus 16.5
Sliptongetjes met huisgemaakte remouladesaus 21
Scholfilet met dakje van knoflook en rozijnen en een beurre blanc 16
Gegrilde heilbot met kappertjessaus en knapperige spiering 18.5
 
Hoofdgerechten vega
Quiche gevuld met geitenkaas, spinazie, noten en champignons 15
Ravioli met pestosaus en gepofte honingtomaatjes 16
 
Desserts
Dame Blanche met vanille-ijs en chocoladesaus 6
Crème brûlée met citroengras en pure chocolade ijs 7
Aardbeien Romanoff 8.5
Cheesecake met frambozencoulis 7
Gegrilde ananas met hangop en yoghurtijs 6.5
Kinderijsje 3.5

Heeren menu € 29,50
Carpaccio met truffelmayonaise, parmezaan, rucola en pittenmix
OF
Crispy sushi met sojasaus
OF
Duo van seizoens soepjes
***
In knoflookolie gegrilde ladysteak met pepersaus
OF
Scholfilet met dakje van knoflook en rozijnen en een beurre blanc
OF
Ravioli met pestosaus en gepofte honingtomaatjes
***
Dame Blanche met vanille-ijs en chocoladesaus
OF
Gegrilde ananas met hangop en yoghurtijs

Wegens onze scherpe prijsstelling serveren wij geen kraanwater,
Wij danken u voor uw begrip.


 

Download hier onze menu kaart in PDF