Eten

Heeren van Noortwyck beschikt over een gezellig Grand-Café, waar u zowel kunt borrelen als dineren.

Het Grand-Café is 7 dagen per week open:

 
Zondag tot en met donderdag: 17.00 tot 00.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur)
Vrijdag en zaterdag: 17.00 tot 01.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur)
   
Donderdag 28 december sluit ons grand-Café om 22.00 uur ivm personeelsborrel!

Na 16.00 uur kunt u geen online reservering meer maken voor dezelfde dag, neem dan telefonisch contact met ons op.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kerstmenu kaart
24 & 25 & 26 december

Starter
Feestelijke amuse & breekbrood met alioli en truffelmayonaise

Voorgerechten
Trio van gerookte vis met zalm, paling en heilbot met basilicum crème
Runder carpaccio met truffelmayonaise, rucola, parmezaan en pittenmix
Gambas al ajillo uit de oven
Tarte tatin van sjalot met lauwwarme geitenkaas
 
Tussengerechten
Cappuccino van tomaat met parmezaan schuim
Oxtail clair, heldere soep van ossenstaart met garnituur
Spoom met citroensorbetijs en prosecco
 
Hoofdgerechten 
Proeverij van haas met peperkoek in eigen jus
Gebakken kabeljauw met mosterdjus
Duo van varkenshaas en ossenhaas met spek-sjalot-jus
Risotto met truffel en oesterzwammen
 
Desserts
Crème brûlée van Baileys met groene appel sorbetijs
Gepocheerde peer met kaneelparfait en spongecake van pistache
Cremeux de Bourgogne op gegrild kletsenbrood met frambozen dressing
Omelette sibérienne, vanille- en chocoladeroomijs met gebrand eiwitschuim


5 gangen keuze arrangement € 42,50 per persoon

Kerstmenu kaart in PDF


**********************************************************************************************

Onze menu kaart

Voorgerechten
Breekbrood | dips | 3.5
Mosterdsoep | spek | rode ui | 6.5
Uiensoep | kaascrouton | 6.5
Carpaccio | truffelmayonaise | rucola | parmezaan | pittenmix | 10.5
Wildzwijnham | dungesneden | cranberrycompote | 9.5
Caprese | a la Signore di Noortwyck | 9
Gamba’s | tempura | rode pepersaus | 10
Duo | carpaccio | wildzwijnham | 12

Hoofdgerechten
Hert | medaillons | chocolade zoethoutsaus | 21
Zalm | gebakken | hoisinsaus | 16.5
Runder rib-eye | gegrild | spek-sjalot saus | 22
Kabeljauw | gebakken | olijvenjus | 18.5
Kogelbiefstuk | gegrild | pepersaus | 17
Tempuragroenten | tomatenrelish | 18
 
Klassiekers
Saté |van de haas | kroepoek | pindasaus | 14.5
Sliptongen | remouladesaus | 21
Spare ribs | ketjapmarinade | knoflooksaus | 15.5
Gefileerde ribs | ketjapmarinade | knoflooksaus | 16.5
Grill trio | spare ribs | varkenshaas saté | kogelbiefstuk | 21

Voor het kroost < 12 jaar
Frikadel of kroket | frites | mayonaise | appelmoes | 6.5
Spare ribs of lekkerbek | frites | mayonaise | appelmoes | 7.5
Kinderijsje | vanille-ijs | spikkels | slagroom | 3.5
 
Desserts
Crème brûlée | Likor 43 | sinaasappelsorbet | 7
Chocolade | witte mousse | pure sorbet | 6.5
Witte Bergen | vanille-ijs | chocolade saus | advocaat | slagroom | 6
Appeltaartje | krokant | kaneelijs | vanillesaus | 7

3-gangen keuze diner voor €29,50 per persoon
Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, parmezaan en pittenmix
OF
Caprese a la Signore di Noortwyck
OF
Duo mosterdsoep en uiensoep
* * *
Gegrilde kogelbiefstuk met pepersaus
OF
Gebakken kabeljauw met olijvenjus
OF
Tempuragroenten met tomatenrelish
* * *
Coupe “Witte Bergen” met vanille-ijs, chocolade saus, advocaat en slagroom
OF
Krokant appeltaartje met kaneelijs en vanillesaus


Koffie en thee
Koffie | Espresso | Pickwick Slow thee | 2.5
Double espresso 3.5 | Verse munt thee 3.25
Cappuccino 2.75 | Koffie verkeerd 2.75
Latte Macchiato | Latte Vanille | 3
Heavenly Hazel | Latte Karamel | 3
Heeren Coffee met Cognac | 6.5
Spanish Coffee met Tia Maria | 6.5
Irish Coffee met Whisky | 6.5
French Coffee met Grand Marnier | 6.5


Klik hier voor het menu in PDF bestand.