Eten

Heeren van Noortwyck beschikt over een gezellig Grand-Café, waar u zowel kunt borrelen als dineren.

Het Grand-Café is 7 dagen per week open:

 
Zondag tot en met donderdag: 17.00 tot 00.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur)
Vrijdag en zaterdag: 17.00 tot 01.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur)
   
 
Na 16.00 uur kunt u geen online reservering meer maken voor dezelfde dag, neem dan telefonisch contact met ons op.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze menu kaart

Bij de borrel of vooraf
Breekbrood met verschillende dips 3.5 
Crispy sushi met sojasaus 10
Amsterdamse bitterballen 8 stuks 7.5
Cas Spijkers petit Chorizo croquetten 6 stuks 6.5
Cas Spijkers petit Gamba croquetten 6 stuks 6.5
Cas Spijkers petit Kaas croquetten 6 stuks 6.5
Cas Spijkers petit croquetten Mix 6 stuks 6.5
Torpedo garnaal 6 stuks 6.5
Luxe borrelgarnituur met mini croquetten, bitterballen en torpedo garnalen 15 stuks 13.5

Voorgerechten
Gamba’s in pittige knoflook olie uit de oven 10
Duo van gerookte zalm en carpaccio 12
Salade couscous met geitenkaas 8.5
Carpaccio met truffelmayonaise, parmezaan, rucola en pittenmix 9.5
Gerookte zalm op toast en mierikswortel crème 10.5
 
Soepen
Mosterdsoep met chorizo en prei 6.5
Tomatensoep met lente ui 6.5
 
Maaltijd salades
Caesarsalade met gegrilde kip 15.5
Salade knoflook gamba’s met taugé 16.5
Thai beef salade met biefstuk en cashewnoten 17.5
Salade geitenkaas met walnoten en honing 14.5
Salade gerookte zalm met mosterd-dilledressing 15.5
 
Hoofdgerechten vlees
Entrecote van Hollands rund met kruidenboter 22
Spare ribs met ketjapmarinade en knoflooksaus 15
Ladysteak van de grill met pepersaus 17
Schnitzel XL met stroganoff saus 16.5
Gefileerde ribs met ketjapmarinade en knoflooksaus 16.5
Saté van de haas met huisgemaakte pindasaus 14.5
 
Hoofdgerechten vis
Gegrilde zeebaars met kreeftensaus 19.5
Vispotje met heilbot, roodbaars, zeewolf, kabeljauw, zalm in witte wijn saus 15.5
Gebakken zalm met teriyakisaus 16.5
Sliptongetjes met klassieke remouladesaus 21

Hoofdgerechten vega
Vegetarische lasagne met parmezaanse kaas en oregano 15
Quiche gevuld met roomkaas, spinazie, noten en champignons 15
 
Desserts
Aardbeien Romanoff 8.5
Dame Blanche met vanille-ijs en chocoladesaus 6
Lemon pie met frambozenijs 7
Classico sorbet met vers fruit 6.5
Crème brulee van witte chocolade met sinaasappel sorbetijs 7
Kinderijsje 3.5
 
Voor het kroost < 12 jaar
Frikadel of kroket met friet, mayonaise en appelmoes 6.5
Spare ribs of lekkerbek met friet, mayonaise en appelmoes 7.5


Wegens onze scherpe prijsstelling serveren wij geen kraanwater, wij danken u voor uw begrip.

Klik hier voor het menu in PDF bestand.