Onze menukaart 

Bread & dips € 4.00
Salade met krokante soft shell krab, appel en avocado € 9.50
Italiaanse tomatensoep gevuld met kaastortellini en schuim van basilicum € 7.00
Gamba pannetje met ras-el-hanout en kruidenboter geserveerd met toast € 11.50
Taartje van pompoen en paddenstoelen met roquefort € 9.50
Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaan en pittenmix € 10.50
Champignon-truffel-creme soep met olijven krokantje € 7.50
Huis gemarineerde zalm met gin & tonic granité en sojamayonaise € 10.50
Duet van rundersteak en varkenshaas met rode port jus € 19.50
In spek gewikkelde zeewolffilet met Hollandaisesaus € 18.50
Gewokte gefileerde ribs met ketjapmarinade en knoflookmayonaise € 18.50
In de oven gegaarde kabeljauw met een korst van knoflook, amandelen en pruimen en een saus van drago € 18.50
Vegetarische burger met cheddar en tomatensalsa geserveerd op een sesambol € 16.00
Doradefilet met zoetzure radijs en saus van pastinaak € 17.50
Saté van de haas met cassave en pindasaus € 15.00
Cassoulet “vegetarisch stoofpotje” van kikkererwten, linzen en amandelen met roomkaas en bosui € 17.50
Entrecôte van rund met romige champignonsaus € 23.50
Beignet van peer en amandel met kaneelroomijs € 6.50
Chocolate chip cookie dough uit de oven met vanille-ijs € 7.00
Mont Blanc met vanille-ijs, chocoladesaus, advocaat en slagroom € 7.50
Crème brûlée van Baileys en sinaasappel roomijs € 7.50
Pastel de nata “Portugees deegbakje” met vulling van room en rum-rozijnen-ijs € 7.00
Indien gewenst serveren wij ook allergeenarm ijs, vraag uw gastheer/vrouw om de mogelijkheden.
3-gangen € 32,50 per persoon
4-gangen € 37,50 per persoon
Voorgerecht:
Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaan en pittenmix
OF Huis gemarineerde zalm met gin & tonic granité en sojamayonaise
Tussengerecht:
Salade met krokante soft shell krab, appel en avocado
OF Champignon-truffel-creme soep met olijven krokantje
Hoofdgerecht:
Duet van rundersteak en varkenshaas met rode port jus
OF In spek gewikkelde zeewolffilet met Hollandaisesaus
OF Entrecôte van rund met romige champignonsaus -> meerprijs € 4,- per stuk
Dessert:
Dessert naar keuze van de kaart
Bread & dips -> supplement € 4,-
Voorgerecht:
Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaan en pittenmix
OF Tartaar van gerookte makreel salade met appel, avocado en kerrie mayonaise
OF Champignon-truffel-cremésoep met olijven krokantje
Hoofdgerecht:
Varkenshaas medaillons met romige champignonsaus
OF In spek gewikkelde zeewolffilet met Hollandaisesaus
OF Cassoulet “vegetarisch stoofpotje” van kikkererwten, linzen en amandelen met roomkaas en bosui
OF Entrecôte van rund met kruidenboter -> supplement € 6,50 per stuk
Dessert:
Crème brûlée van Baileys
OF Mont Blanc met vanille-ijs, chocoladesaus, advocaat en slagroom
***
Wegens onze scherpe prijsstelling serveren wij geen kraanwater.
Alleen bij vooraf reserveren, beperkt aantal tafels beschikbaar.
STITCH Frikadel met frites, mayonaise en appelmoes € 6.50
MICKEY MOUSE Kroket met frites, mayonaise en appelmoes € 6.50
SIMBA Kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes € 7.50
TARZAN & JANE Joepie snack met frites, mayonaise en appelmoes € 7.50
KINDERIJSJE € 3.50
arrow_upward