Bread & dips € 4.00
Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, parmezaan en pittenmix € 10.50
Gerookte zalm met crostini en bieslook crème € 10.50
Salade met lauwwarme geitenkaas met cranberry’s en pecannnoten € 9.00
Pittige gamba’s met mangochutney en koriandermayonaise € 10.50
Tomatensoep met schuim van Parmezaanse kaas € 6.50
Duet van kogelbiefstuk en varkenshaas met rode portsaus € 19.00
Gefileerde ribs met ketjapmarinade en knoflooksaus € 17.50
Saté van de haas met kroepoek en pindasaus € 15.00
Carpaccio XXL met truffelmayonaise, rucola, parmezaan en pittenmix € 16.00
Ierse kogelbiefstuk met pepersaus € 17.00
Varkenshaas medaillons met champignonsaus € 16.50
Crème brûlée van vanille met boerenjongensroomijs € 7.00
IJsdessert van frambozen en lychee sorbet € 6.50
Coupe Mont Blanc met chocoladesaus en advocaat € 7.50
Herfst Coupe met boerenjongensroomijs, pistache ijs en chocolade ijs, kletskop en karamelsaus € 7.50
Warme apfelstrüdel met kaneelijs € 7.00
Voorgerecht:
Proeverij van carpaccio met truffelmayonaise, gerookte zalm met bieslook crème en mini tomatensoepj
Hoofdgerecht:
Duet van kogelbiefstuk en varkenshaas met rode port saus
OF In de oven gegaarde kabeljauwfilet met kruidenkorst en saus van witte wijn
OF Quiche van ricotta en spinazie met saus van grove mosterd
Dessert:
Dessert naar keuze
STITCH Frikadel met frites, mayonaise en appelmoes € 6.50
SIMBA Kipnuggets met frites, mayonaise en appelmoes € 6.50
MICKEY MOUSE Kroket met frites, mayonaise en appelmoes € 6.50
TARZAN & JANE Spareribs met frites, mayonaise en appelmoes € 7.50
KINDERIJSJE € 3.50
Bread & dips (supplement € 4,-)
Voorgerecht:
Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaan en pittenmix
OF Gerookte zalm met crostini en bieslook crème
OF Tomatensoep met schuim van Parmezaanse kaas
Hoofdgerecht:
Saté van de haas met kroepoek en pindasaus
OF Gebakken zalm op Oosterse wijze met teriyaki
OF Quiche van ricotta en spinazie met saus van grove mosterd
OF Duet van kogelbiefstuk en varkenshaas met rode portsaus (supplement € 4,-)
OF In de oven gegaarde kabeljauwfilet met kruidenkorst en saus van witte wijn (supplement € 3,-)
OF Australische Black Angus bavette 250 gram met jus van gepofte knoflook (supplement € 7,50)
Dessert:
Crème brûlée van vanille
OF IJsdessert van frambozen en lychee sorbet
.
Wegens onze scherpe prijsstelling serveren wij geen kraanwater.
Wij kunnen u de rekening alleen per tafel presenteren
Alleen bij vooraf reserveren.
arrow_upward