Onze menukaart
DRIVE IN vrijdag, zaterdag en zondag open van 17.00 tot 20.00 uur
OOK MET KONINGSDAG OPEN!! | |
Bread & dips | € 4.00 |
Carpaccio vooraf | € 9.50 |
Kidsplate met kroket, frikadel of kipnuggets | € 6.50 |
Gemarineerde Ierse runder bavette met Argentijnse chimichurri | € 17.50 |
*** | |
Spare ribs met ketjapmarinade en knoflooksaus | € 15.00 |
Saté van de haas met cassave en pindasaus | € 15.00 |
Vegetarische romige lasagne met gegrilde groenten
![]() |
€ 15.00 |
Duet van rundersteak en varkenshaas met champignon–peper saus | € 15.00 |
Gebakken zalm op Oosterse wijze met teriyaki | € 15.00 |
Carpaccio XL met truffelmayonaise, rucola, Parmezaan en pittenmix | € 15.00 |
Inclusief frites, salade en mayonaise | |
Check onze socials voor de WEEKEND SPECIALS! |
Heeren happen weekenden
Check het kopje "Nieuws & Agenda" voor meer info |
arrow_upward