Onze menukaart 

USA-sukade steak van het Black Angus rund met kruidenboter € 15.00
Carpaccio XL met truffelmayonaise, rucola, Parmezaan en pittenmix € 15.00
Spare ribs met ketjapmarinade en knoflooksaus € 15.00
Gebraden halve kip met appelmoes € 15.00
Saté van de haas met cassave en pindasaus € 15.00
Gebakken zalm op Oosterse wijze met teriyaki € 15.00
Kindermenu met Joepie kindersnack, kroket of frikadel € 6.50
Hoofdgerechten zijn inclusief frites, salade en mayonaise
**********
FLES WIJN (gekoeld)
Wit Chardonnay - Chili, vol en romig € 10.00
Wit Sauvignon Blanc - Chili, fruitig met mooie zuren € 10.00
Rose Clobanel - Frankrijk, droog en soepel € 10.00
Rode Merlot - Frankrijk, fruitig en soepel € 10.00
Rode Tempranillo - Spanje, kruidig en krachtig € 10.00
**********
BLIKJES (gekoeld)
Heineken € 2.00
Coca-Cola € 2.00
Jus ‘d Orange € 2.00
Spa Blauw flesje 0,5 liter € 2.00
3 GANGEN KEUZE MENU € 30,- per persoon
Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaan en pittenmix
Terrine van geitenkaas met groene asperges, brioche en stroop van balsamico
Gamba pannetje met ras-el-hanout en kruidenboter
Thaise Tom Kha Kai soep met garnalen en kip
******
USA-sukade steak van het Black Angus rund met kruidenboter
Gebakken zalm op Oosterse wijze met teriyaki
Spare ribs met ketjapmarinade en knoflooksaus
Saté van de haas met cassave en pindasaus
Vegetarisch hoofdgerecht van de dag
******
Op verzoek kunnen wij ‘s ochtends een Noordzee tong van 350-400 gram voor u bestellen
Deze wordt voor u dan ’s avonds door onze chef kok in roomboter gebakken en geserveerd met citroenbo
De meerprijs hiervoor is € 7,50 per stuk (als hoofdgerecht in het 3-gangen menu).
******
Macaron van roodfruit gevuld met yoghurtijs
Blondie en brownie met slagroom
Make your own ice cream met keuze uit de volgende smaken:
Vanille – chocolade – advocaat – boerenjongens - yoghurt naturel
yoghurt bosvruchten – citroen - bloedsinaasappel
arrow_upward