Boek vandaag uw kamer en geniet van een gratis ontbijt

date_range
date_range

Slapen in Noordwijk

Heeren van Noortwyck beschikt over 33 sfeervolle hotelkamers van diverse afmetingen. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met föhn, flatscreen televisie en gratis WiFi. De kamers bevinden zich op de eerste of tweede etage in het hoofdgebouw of in ons bijgebouw direct naast de parkeerplaats. Houd u er alstublieft rekening mee dat er geen lift aanwezig is in ons pand.

Comfort kamer

Een sfeervolle ruime kamer van ca. 16-21 m2. Deze kamers beschikken over een kluisje, koelkastje en koffie- en theefaciliteiten. Enkele kamers beschikken over een balkon.

Fotos bekijken Reserveren

Comfort kamer bijgebouw

Een sfeervolle ruime kamer van ca. 16-24 m2 in het bijgebouw op de begane grond. Deze kamers beschikken over een kluisje, koelkastje en koffie- en theefaciliteiten. In het bijgebouw kan gebruik worden gemaakt van een gezamenlijk (zonne)terras.

Fotos bekijken Reserveren

Luxe kamer

Een luxe, onlangs gerenoveerde, kamer van ca. 21 m2. Deze kamers beschikken over een design-badkamer met LED-verlichting en hammam SPA soap, shampoo & bodylotion. Tevens zijn er een gevuld koelkastje, koffie-en theefaciliteiten, een kluisje en airconditioning of balkon aanwezig.  

Fotos bekijken Reserveren

Budget familiekamer (4 pers.)

Een kleine gezellige familiekamer met tussendeur en 4 bedden.
De kamer is ca. 24 m2 en bevindt zich op de 2e etage.

Fotos bekijken Reserveren

Comfort familiekamer (4 pers.)

Een sfeervolle ruime familiekamer met 4 bedden en een tussenwand. De kamer is ca. 32 m2 en beschikt over een koelkastje, koffie- en theefaciliteiten en een kluisje. Deze familiekamer bevindt zich op de 2e etage met uitzicht op de Vuurtoren.

Fotos bekijken Reserveren
arrow_upward