Overname Heeren van Noortwyck

Overname Heeren van Noortwyck

NOORDWIJK ZH - Sinds zaterdag 1 februari 2014 zwaaien Jolanda Lanser en Mark Freudenberg de scepter over De Heeren van Noortwyck.

Het hotel, restaurant en vergadercentrum aan de Quarles van Uffordstraat, dat tot voor kort in handen was van Henk Hoogervorst, zal onder dezelfde naam worden voortgezet.

'Op 1 februari middernacht om twaalf uur vond de officiële sleuteloverdracht plaats', vertelt een trotse Mark Freudenberg. Samen met levens- en zakenpartner Jolanda Lanser staan beide voor een nieuwe en vooral uitdagende fase in hun leven. 'We stonden echt te trappelen om hier van start te gaan. We houden vast aan het bestaande en succesvolle concept van de 'Heeren'. Dat betekent een goede overnachting, maaltijd of vergaderarrangement voor een betaalbare prijs. De overname zal voor de buitenwacht dus min of meer onopvallend blijven, hoewel we natuurlijk wel onze eigen ideeën hebben. We zullen ons eigen stempel in de toekomst wel geleidelijk op de Heeren van Noortwyck gaan drukken. De naam blijft zoals die is en dat is denk een heel mooi uithangbord', aldus Mark Freudenberg

Aanmelden nieuwsbrief

arrow_upward